Täyttö Oy

Loppusiivoojia

Hei SINÄ! Oletko maalaisjärjen omaava, reipas ja oma-aloitteinen? Jos vastasit kyllä, hae meille!

Etsimme nyt asiakkaallemme LOPPUSIIVOOJIA useisiin eri työkohteisiin Tampereelle. Asiakkaamme on luotettu ja hyvämaineinen rakennussiivouksia tekevä yritys Tampereelta.

 

Työtehtäviisi kuuluu uusien asuinrakennusten rakennusvaiheen loppusiivoukset, kuten ikkunoiden pesut, imurointi ja pölynpoisto.

 

Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä me koulutamme sinut työtehtäviin ja -välineisiin! Etua tehtävään saat toki aiemmasta kokemuksesta rakennus- ja loppusiivouksista, mutta tärkeintä on kuitenkin innokas asenne työtä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto ja suomen kielen taito on tehtävässä välttämätöntä. Huomioithan myös, että työtä tehdään lattiasta kattoon, joskus siis myös korkeissa paikoissa. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa Työturvallisuuskorttia.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, rohkeaa työhön tarttumista ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Hae pikaisesti tehtävään oheisesta linkistä tai ota yhteyttä! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi. www.taytto.fi

Avoin hakemus

Kerro meille millaista työtä haluaisit tehdä

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*