Täyttö Oy

Loppusiivoojia Tampereen seudulle!

Hei SINÄ! Oletko maalaisjärjen omaava, reipas ja oma-aloitteinen? Jos vastasit kyllä, hae meille LOPPUSIIVOOJAKSI!

Haemme nyt asiakkaallemme useita LOPPUSIIVOOJIA eri työkohteisiin Tampereelle ja lähiseudulle!

 

Työtehtäviisi kuuluu uusien asuinrakennusten rakennusvaiheen loppusiivoukset, kuten ikkunoiden pesut, imurointi ja pölynpoisto. Työ on fyysistä ja nopeatempoista, joten ripeäotteisuus ja huolellisuus on tärkeää!

 

Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä me koulutamme sinut työtehtäviin ja -välineisiin! Etua tehtävään saat toki aiemmasta kokemuksesta rakennus- ja loppusiivouksista, mutta tärkeintä on innokas asenne työtä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto ja suomen kielen taito on tehtävässä välttämätöntä. Huomioithan myös, että työtä tehdään lattiasta kattoon, joskus siis myös korkeissa paikoissa. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa Työturvallisuuskorttia.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, rohkeaa työhön tarttumista ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten työntekijöillämme on mahdollisuus lisäksi kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Aloituspalkkaus tehtävässä on 11,80 €/h, ja työt saat aloittaa vaikka heti!

Hae pikaisesti tehtävään oheisesta linkistä, tai soita suoraan Sampsalle! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi. www.taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*