Täyttö Oy

Lounaskokki henkilöstöravintolaan Tesomalle!

Hei kokki-ihmiset! Nyt tarjolla loistopaikka LOUNASKOKKINA kivassa tiimissä Linkosuolla, Tampereen Tesomalla ja päivätyössä – Lue lisää!

Etsimme nyt Linkosuolle Tampereen Tesomalle henkilöstöravintolaan LOUNASKOKKIA päivätyöhön!

 

Tässä työssä tehtäväsi sisältävät niin lounasruoan valmistusta osana tiivistä tiimiä, kuin myös asiakkaiden palvelua päivittäin. Tehtävässä pääset myös tehostamaan omaa osaamistasi, tekemään raaka-ainetilauksia ja kehittämään vitriinituotteita yhdessä muun tiimin kanssa!

 

Hyvin tärkeää työssä on ammattitaito lounaskeittiössä, kyky toimia niin salissa kuin kyökin puolella sekä ammattiylpeys omia ruokaluomuksia kohtaan! Huumorintajua ei ole koskaan liikaa, ja pieni pilke silmäkulmassa on vain eduksesi!

 

Työ edellyttää hygieniapassia, soveltuvaa koulutustaustaa sekä paljon reipasta, positiivista ja oma-aloitteista asennetta työntekoon. Työaika sijoittuu arkisin 7–16 välille, ja tarjolla on vähintään 30 tuntia viikossa.

 

Täällä pääset osaksi huumorintajuista ja iloista Linkosuon työporukkaa! Työ alkaa toistaiseksi voimassaolevana vuokratyösuhteena, josta tavoitteena on rekrytoituminen Linkosuon kirjoille koeajan jälkeen.

Heräsikö mielenkiintosi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita suoraan Sampsalle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.