Täyttö Oy

Lounaskokki Lempäälän Ideaparkiin päivätyöhön!

Etsimme asiakkaallemme nyt LOUNASKOKKIA Lempäälän Ideaparkiin, toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen!

Työtehtäviisi sisältyy päivittäisten kotiruokalounaiden valmistus. Lounaita tehdään päivittäin noin 200, joten voit olla jo kokenut keittiöalan konkari, tai vasta hieman kokemusta vyön alle kartuttanut. Saat myös kattavan perehdytyksen tehtävään, sekä iloisen ja mukavan työyhteisön! Työssäsi olet myös avainasemassa varmistamassa maistuvat ja leppoisat lounashetket asiakkaille.

 

Työpäivät päättyvät pääasiassa ennen klo 16.30, ja työt painottuvat arkipäiviin. Töitä on tarjolla sopimuksen mukaan 30-37,5 tuntia viikossa. Työ edellyttää hygieniapassia.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kivioja, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*