Täyttö Oy

Lounaskokki osa-aikatyöhön Lempäälään!

OHOI Lounasruoan ja keittiön taitajat! Nyt olisi paikka osa-aikaisessa päivätyössä lounaskahvilassa KOKKINA Lempäälässä – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme lounasravintolaan Lempäälään KOKKIA!

 

Työssäsi vastaat erityisesti maukkaiden kotiruokalounaiden valmistuksesta. Työhön sisältyy ajoittain myös sali- ja kassatyötä, johon saat toki hyvän perehdytyksen! Töitä on tarjolla osa-aikaisesti ainakin aluksi, noin 30h per viikko. Työaika sijoittuu arkisin klo 05-14 välille, ja työpaikka sijaitsee aivan Ideaparkin läheisyydessä!

 

Sinulta toivomme kokemusta ja osaamista lounasruoan valmistuksessa, hyvää organisointi- ja paineensietokykyä sekä positiivista ja iloista asennetta. Aiempi kokemus kokin työstä ja kotiruokalounaiden valmistuksesta on eduksesi. Työ edellyttää hygieniapassia.

 

Täällä pääset osaksi porukkaa, jossa saat varmasti aina apua ja kannustusta työssäsi onnistumiseen – hyvän fiiliksen ja huumorin siivittämänä! Palkkaus tehtävässä sopimuksen mukaan.

Heräsikö mielenkiintosi? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

Meillä Täytöllä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.