Täyttö Oy

LVI-Asentaja

Hei LVI-ASENTAJA! Nyt olisi paikka vakavaraisessa ja monipuolisessa talotekniikka-alan yrityksessä, jossa työntekijät viihtyvät töissä – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt osaavaa, oma-aloitteista ja positiivisella asenteella varustettua LVI-ASENTAJAA Tampereen seudulle!

 

Työsi sisältää pitkälti uudisrakennusten putki-, vesijohto- ja viemäriasennuksia. Kohteet ovat usein kerrostaloja ja muita suurikokoisia rakennuksia Pirkanmaan alueella.

 

Toivomme sinulta alan koulutusta, aiempaa kokemusta LVI-asentajan töistä sekä kokemusta työmailla toimimisesta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on myös työn edellytys. Aiempi kokemus putkihitsauksesta sekä Tulityökortti katsotaan selväksi eduksesi!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä on TES:n ja kokemuksen mukaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Sampsaan yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, sampsa@taytto.fi tai puh. 050 377 9899.

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*