Täyttö Oy

Maanrakennustyöntekijä PK-seudulle!

Nyt olisi paikka tarjolla innokkaalle ja perusteet omaavalle maanrakennustyöntekijälle, oletko se sinä?

 

Etsimme asiakkaallemme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ (lapiomies) maanrakennustyömaille PK-seudulle! Työkohteet sijaitsevat PK-seudulla, pääasiassa Helsingissä ja Vantaalla.

 

Työtehtäväsi koostuvat erilaisten koneiden ja laitteiden, kuten tärylätkän ja valssijyrän käytöstä, putkien kaivamis- ja asettamistöistä sekä kaivinkoneen avustustehtävistä. Laseria ei tarvitse osata käyttää, mutta katsomme käyttökokemuksen eduksesi.

 

Selvää etua tehtävään saat aiemmasta kokemuksesta maanrakennusalalta. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja omaa autoa. Palkkaus on sopimuksen ja kokemuksen mukaan 13-20 euroa tunnilta, plus verottajan ja työehtosopimuksen mukaiset lisät.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan ole yhteydessä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kivioja, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi www.taytto.fi

Rakennusalan hakemus

Rakennusmiehet, kirvesmiehet yms.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*