Täyttö Oy

Maanrakennustyöntekijöitä Tampereelle!

JUHUU! Nyt olisi paikkoja tarjolla kahdelle innokkaalle maanrakennusalasta kiinnostuneelle ALOITTELEVANA MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄNÄ Tampereella – Lue lisää!

 

Etsinnässä siis kaksi innokasta ja toimeen tarttuvaa MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ fyysiseen työhön Tampereen alueella sijaitseville työmaille!

 

Työssäsi avustat kaivinkoneen kuljettajaa lapion kanssa, osoitat merkkien paikkoja, tasoittelet pintoja tärylätkällä ja pääset opettelemaan myös mittauslaserien käyttöä! Töitä tehdään ulkona ja ajoittain työ on hyvinkin fyysistä.

 

Et tarvitse välttämättä aiempaa kokemusta maanrakennusalalta, sillä me autamme sinua kehittymään todelliseksi ammattilaiseksi! Työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, maalaisjärkeä, reipasta asennetta ja valmiutta myös aikaisiin aamuihin!
Työturvallisuus- ja ajokortti on ehdoton etu tehtävään. Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan, kuitenkin vähintään 13 euroa tunti plus lisät ja korvaukset!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Jos kiinnostuit paikasta, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Sampsalle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

Rakennusalan hakemus

Rakennusmiehet, kirvesmiehet yms.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*