Täyttö Oy

Maansiirto- ja aurausauton kuljettaja

Hei SINÄ! C-ajokortti, ammattipätevyys ja digipiirturikortti taskussa? Palava halu päästä työntämään valkoista taivashöttöä työntölevyllä ja ajamaan maata? Paikka avoinna MAANSIIRTO- JA AURAUSAUTON KULJETTAJALLE – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme MAANSIIRTO- JA AURAUSAUTON KULJETTAJAA vakituiseen työhön Itä-Pirkanmaan seudulle.

 

Työtehtävät sisältävät maansiirtoauton kuljettamista pääasiassa Tampereen talousalueella ympäri vuoden. Talven tullessa töiden painotus siirtyy maansiirrosta lumen auraukseen kuorma-autolla Valkeakosken ja Pälkäneen välillä, ja kun lunta ei tule niin kuljetetaan välissä maata ja mursketta.

 

Työ edellyttää aiempaa kokemusta kuorma-autolla ajamisesta ja mielellään myös aurauksesta. Välttämätöntä on löytyä myös vähintään C-ajokortti, ammattipätevyys, digipiirturi-, Tieturva1- sekä Työturvallisuuskortit. Työaika muulloin kuin talvella on säännöllinen 7-15.30, talvella työ on enemmän päivystysluonteista.

 

Työ alkaa vakituisena ja kokoaikaisena vuokratyösuhteena, ja 6 kk vuokrasuhteen jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaalle. Meillä Täytöllä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä on kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*