Täyttö Oy

Maatalouskoneiden varaosamyyjä Hämeenlinnaan!

OHOI! Maatalouskoneista tuntemusta ja tekninen myynti kiinnostaa? Hae nyt MAATALOUSKONEIDEN VARAOSAMYYJÄKSI Hämeenlinnaan – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt MAATALOUSKONEIDEN VARAOSAMYYJÄÄ Hämeenlinnaan!

 

Mitä tulet työssäsi tekemään? Työssäsi palvelet asiakkaita traktorien, puimurien ja muiden maatalouskoneiden varaosatarpeissa. Omalla asiantuntemuksellasi autat asiakkaita sekä korjaajia valitsemaan oikeat osat laitteesta riippumatta! Tietämyksen karttuessa toimit myös teknisenä tukena uusien laitteiden myyjille. Työaika on arkipäivisin 8-16.

 

Mitä me sinulta toivomme? Toivomme sinulta aktiivista, asiakaspalveluhenkistä, innostunutta ja myyntihenkistä otetta työhön! Tekninen tuntemus maatalouskoneista, sekä aiempi kokemus varaosamyynnistä katsotaan eduksesi. Tärkeintä on kuitenkin motivoitunut asenne ja into uuden oppimiseen!

 

Mitä me sinulle tarjoamme? Me tarjoamme sinulle reilun palkan, mukavan työyhteisön sekä paikan innostavasta porukasta jossa kehittyä maatalouskoneiden sekä myynnin ammattilaiseksi! Koneiden huolto löytyy saman katon alta, joten yhteistyötä pääsee tekemään myös huollon kanssa!

Kuulostiko juuri sinun hommaltasi? Jos kyllä, niin jätä hakemuksesi pikimmiten tai soita suoraan Samille! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, sami@taytto.fi tai puh. 050 336 5005.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.