Täyttö Oy

Manuaalikoneistaja Atalaan Tampereelle!

Etsimme nyt MANUAALIKONEISTAJAA Tampereen Atalaan! Voit olla jo kokenut konkari tai vasta urasi alussa, asenne ratkaisee! – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme MANUAALIKONEISTAJAA Tampereen Atalaan vakituiseen työhön!

 

Työssäsi käytät pääasiassa viisiakselista manuaalisorvauskeskusta. Työstettävät kappaleet ovat erilaisia ja kokoisia alihankintateollisuuden osia. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

 

Arvostamme erityisesti kokemuksen ja koulutuksen kautta hankittua koneistusosaamista, sekä eduksi katsomme aiemman kokemuksen CAM-ohjelmien käytöstä. Kokemusta voi olla vyön alla jo vuosia, tai voit olla vasta uraasi aloitteleva – tekevä ja työhön tarttuva asenne on tärkeintä!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Heräsikö kiinnostus? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.