Täyttö Oy

Mekaaninen kokoonpanija

Kiinnostaako tekniikka ja kokoonpanotyöt? Pysyykö työkalut käsissä? Jos vastasit kyllä, lue lisää ja hae meille MEKAANISEKSI KOKOONPANIJAKSI!

Nyt on tarjolla erinomainen mahdollisuus, sillä etsimme asiakkaallemme MEKAANISTA KOKOONPANIJAA Kangasalle ja Tampereelle!

 

Työssäsi pääset kokoamaan ja asentamaan isoja laitteita, kuten nostureiden puomirakenteita ja kuljetinosia. Työtehtäväsi sisältävät niin mekaanista asennusta ja kokoonpanoa, kuin myös valmiiden hydrauliikka- ja sähkökomponenttien kytkentää ja asennusta.

 

Koulutustaustasi voi olla niin autonasennuksen, metallialan kuin koneenasennuksenkin puolelta, tai vain puhtaasti työkokemuksen ja harrastusten kautta hankittua kokemusta. Etua tehtävään saat aiemmasta kokemuksesta mekaanisesta asennuksesta, mutta tärkeintä on kuitenkin työhön tarttuva ja reipas asenne!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Aloituspalkkaus tehtävässä on 13 €/tunti.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai ota yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.