Täyttö Oy

MIG-Hitsaaja

SEIS sinä! Sujuuko kempin säätö ja pysyykö hitsi kädessä? Tarjolla vakituinen huippupaikka MIG-Hitsauksen parissa Urjalassa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt MIG-HITSAAJAA Urjalaan vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työssäsi teet pääasiassa rakenne- ja kokoonpanohitsausta MIG-laitteistolla itsenäisesti piirustusten mukaan. Materiaalivahvuudet ja hitsattavat kappaleet vaihtelevat, joten tylsää ei pääse töissä tulemaan! Osana työtäsi pääset myös käyttämään ja oppimaan jauhekaari- ja robottihitsauslaitteiston käyttöä. Töitä tehdään ma-pe työstä riippuen päivävuorossa tai kahdessa vuorossa.

 

Toivomme sinulta kokemusta MIG-hitsauksesta, kuvienlukutaitoa sekä oma-aloitteista ja kehityskeskeistä asennetta. Välttämätöntä ei ole, mutta selvää etua tehtävään saat voimassaolevista luokista, sekä jauhekaari- tai robottihitsauskokemuksesta!

 

Voit olla jo kokenut konkari tai vasta urasi alkutaipaleella – asenne kuitenkin ratkaisee!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita vaikka suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.