Täyttö Oy

Muoviruiskukoneen käyttäjä

Hei muovien kanssa työskentelevä alan ammattilainen! Nyt on tarjolla paikka muovialan aallon harjalta – lue lisää!

Haemme nyt asiakkaallemme osaavaa MUOVIRUISKUKONEEN KÄYTTÄJÄÄ Ylöjärvelle! 

 

Töitä tehdään uusilla laitteilla erilaisten muovilaatujen parissa. Työssäsi pääset tekemään yhteistyötä muun muassa eri tutkimuslaitosten kanssa, ja työssäsi olet kirjaimellisesti alan aallonharjalla!

 

Toivomme, että sinulla on jo muutama vuosi työkokemusta muovien kanssa työskentelystä ja olisit käyttänyt ruiskuvalukoneita. Palkkaan vaikuttaa oma osaamisesi, ja ammattilaiselle maksetaan varmasti osaamistasi vastaavaa palkkaa. Työpaikkakin sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

 

Työt alkavat heti sopivan kaverin löydyttyä. Jos kiinnostuit ja kaipaat lisätietoja niin soita vaikka samantien Teemu Kuosmaselle, 050 377 8557 tai laita hakemusta tulemaan niin olemme yhteydessä sinuun.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! 

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai ota yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi.

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*