Täyttö Oy

Muuttotyöntekijä Tampereelle keikkatyöhön!

OHOI sinä joka et pelkää fyysistä työtä ja jolla on C-ajokortti taskussa! Nyt tarjolla keikkatyötä muuttohommissa, joka sopii myös opiskelijoille – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle MUUTTOTYÖNTEKIJÄÄ keikkatöihin osa-aikaisesti, ja aloittaa saa vaikka heti!

 

Työssäsi teet pääasiassa yksityishenkilöiden muuttoja Pirkanmaan seudulla. Työhön kuuluu sovitusti niin tavaroiden pakkaus, siirto autoon, kuljetus kohteeseen kuin purkaminen itse kohteessa. Kuljetus tapahtuu pääasiassa perälaudallisella kuorma-autolla, jonka ajamiseen tarvittava kortti tulisi löytyä.

 

Työ on osa-aikaista ja keikkaluonteista, ja yleensä painottuu kuun vaihteisiin. Työssä tärkeää on huolellisuus, ripeys ja fyysinen kunto, sillä työ on ajoittain fyysisesti raskasta. Työajat ovat hyvin sovittavissa, ja palkkaus tapahtuu muuttopalvelualan TES:n mukaan.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*