Täyttö Oy

Myyjä Kalatiskille Lielahteen!

Hei SINÄ! Oletko asiakaspalveluhenkinen, iloinen ja tykkäät tehdä töitä ihmisten – sekä tietenkin kalojen – parissa? Jos vastasit kyllä, lue lisää ja hae meille MYYJÄKSI Suomen parhaalle kalatiskille!

Etsimme asiakkaallemme Kalaherkut Oy Nygrenille todellista veitsen terävää asiakaspalvelun kärkeä kalan myyntiin osa-aikaisesti Tampereen upouuteen toimipisteeseen Lielahteen!

 

Tarjolla on paikka osana mahtavaa ja iloista työporukkaa – ja tietty paikka siellä Suomen parhaalla kalatiskillä vakituisessa työsuhteessa! Työtehtäväsi sisältävät asiakaspalvelua, myyntiä, kalankäsittelyä ja näytteille asettelua. Töitä tehdään pääasiassa Lielahden uudessa toimipisteessä Lielahden Prismassa.

 

Työajat sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 9-20 välille, ja töitä on tarjolla noin 32h/viikko.

 

Sinulta toivomme positiivista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja rohkeaa otetta työhön. Kokemus kalan käsittelystä tai alalla työskentelystä katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä on kuitenkin asenteesi!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Työ alkaa vuokratyösuhteena, ja tavoitteena on siirtyä ajan myötä asiakasyrityksen kirjoille.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Sampsalle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*