Täyttö Oy

Myyjä kalatiskille

Hei SINÄ! Oletko asiakaspalveluhenkinen, iloinen ja tykkäät tehdä töitä ihmisten – ja kalojen – parissa? Jos vastasit kyllä, lue lisää ja hae meille MYYJÄKSI Suomen parhaalle kalatiskille!

 

Etsimme asiakkaallemme Kalaherkut Oy Nygrenille todellista veitsen terävää asiakaspalvelun kärkeä kalan myyntiin ikoniseen Tampereen Kauppahalliin aivan ydinkeskustaan, sekä Pirkkalan uuteen Prismaan!

 

Tarjolla on vakituinen ja kokoaikainen työpaikka mahtavassa työporukassa – ja tietty siellä Suomen parhaalla kalatiskillä! Työtehtäväsi sisältävät asiakaspalvelua, myyntiä, kalankäsittelyä ja näytteille asettelua. Töitä tehdään sekä Kauppahallin pisteessä, että Pirkkalan Prisman pisteessä. Työajat sijoittuvat Kauppahallissa ma-pe 10-18 ja lauantaisin 8.30-16.30 välille, ja Prismassa ma-pe 7-20 sekä lauantaisin 7-18 välille.

 

Sinulta toivomme positiivista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja rohkeaa otetta työhön. Kokemus kalan käsittelystä tai alalla työskentelystä katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä on kuitenkin asenteesi! 

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Työ alkaa vuokratyösuhteena, ja tavoitteena on siirtyä ajan myötä asiakasyrityksen kirjoille.

 

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi www.taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*