Täyttö Oy

Myyjiä Kalatiskeille Tampereelle!

Hei SINÄ! Oletko asiakaspalveluhenkinen, iloinen ja tykkäät tehdä töitä ihmisten – sekä tietenkin kalojen – parissa? Jos vastasit kyllä, lue lisää ja hae meille MYYJÄKSI Suomen parhaille kalatiskeille!

Etsimme asiakkaallemme Kalaherkut Oy Nygrenille kahta todellista veitsen terävää asiakaspalvelun kärkeä kalan myyntiin kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin sekä Tampereen ensimmäiseen myyntipisteeseen kauppahalliin, että uusimpaan pisteeseen Lielahteen!

Tarjolla on paikka osana mahtavaa ja iloista työporukkaa – ja tietty paikka siellä Suomen parhaalla kalatiskillä vakituisessa työsuhteessa! Työtehtäväsi sisältävät asiakaspalvelua, myyntiä, kalankäsittelyä ja näytteille asettelua. Paikkoja on tarjolla kaksi, toinen Kauppahallin pisteessä keskustassa ja toinen uudessa pisteessä Lielahdessa.

Työajat sijoittuvat maanantaista lauantaihin hieman pisteestä riippuen klo 8-20 välille. Molemmat paikat ovat vakituisia ja kokoaikaisia 37,5h per viikko!

Sinulta toivomme positiivista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja rohkeaa otetta työhön. Kokemus kalan käsittelystä tai alalla työskentelystä katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä on kuitenkin asenteesi!

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Työ alkaa vuokratyösuhteena, ja tavoitteena on siirtyä ajan myötä asiakasyrityksen kirjoille.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*