Täyttö Oy

Osa-aikaisia siivoojia

Hei opiskelija tai lisätyöstä kiinnostunut! Meillä olisi osa-aikatyötä tarjolla viikonloppuisin Tampereen keskusta-alueella – lue lisää!

Haemme nyt vakavaraiselle ja pitkät perinteet omaavalle asiakkaallemme osa-aikaisia siivoojia erilaisiin kohteisiin Tampereen keskusta-alueelle!

Työtä on tarjolla niin toimisto- kuin kohdesiivouksenkin parissa. Työt sijoittuvat viikonlopuille, ja aluksi tunteja on tarjolla 4-8 tuntia viikossa. Lisätunteihin niitä haluavalle on ehdottomasti mahdollisuus!

 

Tässä työssä siivousvälineet löytyvät suoraan kohteesta, ja aiempaa kokemusta siivousalalta et välttämättä tarvitse, sillä me koulutamme sinut tehtäviin. Tärkeintä on oma-aloitteinen ja innokas ote työhön, sekä iloinen ja työhön tarttuva asenne!

 

Meillä Täytöllä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

 

Kiinnostuitko? Älä siis aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

Avoin hakemus

Kerro meille millaista työtä haluaisit tehdä

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*