Täyttö Oy

Pääkirjanpitäjä Majava Group Oy:lle!

Asiakkaamme Majava Group Oy etsii nyt PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Sastamalaan! Työsuhde solmitaan suoraan Majava Group Oy:n kanssa.

Majava Group on vuonna 1990 perustettu perävaunuja ja venetrailereita valmistava kotimainen yritys. Yrityksen toiminta ja valmistamat tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan; kaikki malliston tuotteet ovat EU –tyyppihyväksyttyjä. Vuonna 2021 noin 6000 tyytyväistä asiakasta valitsi Majava –laadun. Kotimaan toimipiste sijaitsee Sastamalassa, Ruotsissa toimitaan tytäryhtiön M-Trailers Ab:n kautta.

 

Pääkirjanpitäjänä tehtäväsi keskiössä on kirjanpidon tarkkuuden ja oikeellisuuden varmistaminen. Toimit läheisesti yhteistyössä muiden yrityksen työntekijöiden kanssa, sekä ohjaat taloushallinnon toimintojen kehitystä kohti tulevaisuutta. Vastaat myös osaltasi viranomaisraportoinnista, sisäisestä laskennasta sekä tilinpäätöksistä. Tässä tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus laajentaa osaamistasi yrityksen ja konsernin muihin taloushallinnon osa-alueisiin!

 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta tulisi löytyä koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittua kirjanpidon osaamista ja asiantuntemusta, englannin kielen taitoa, sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Etua tehtävään saat aiemmasta kokemuksesta kuukausiraportoinnista, ruotsin kielen taidosta sekä kattavasta tilinpäätöskokemuksesta.

 

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista, mukavaa ja mukaansa tempaavaa työyhteisöä, jossa tuoda oman ammattitaitosi esille sekä kehittyä eteenpäin urallasi. Meiltä saat jatkuvaa ohjausta ja tukea työssäsi onnistumiseen koko työyhteisöltä, ja työnantajana me tarjoamme sinulle muun muassa kattavan sairaskuluvakuutuksen, matka- ja tapaturmavakuutuksen sekä toimistolla suosiossa olevat pizza- ja pullaperjantait!

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita vaikka suoraan Sampsalle! Työt alkavat sovitusti heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy, ja lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*