Täyttö Oy

Pakkaavan jäteautonkuljettaja Tampereelle!

Hei SINÄ! Oma-aloitteisuutta, C-ajokortti ja ammattipätevyys taskussa? HYVÄ! Haemme PAKKAAVAN JÄTEAUTONKULJETTAJAA Tampereelle – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt PAKKAAVAA JÄTEAUTONKULJETTAJAA Tampereelle! Tarjolla on vakituinen työpaikka huippuporukassa!

 

Työtehtäviisi kuuluu jäteauton kuljettaminen ja jäteastioiden tyhjentäminen omalla nimetyllä reitilläsi. Työtä varten sinulla tulisi olla C-ajokortti, ammattipätevyys ja voimassa oleva digipiirturikortti. Ehdotonta etua tehtävään saat aiemmasta ajokokemuksesta, sekä nosturin käyttökokemuksesta. Tärkeintä työssä on kuitenkin itseohjautuva, reipas ja huolellinen asenne!

 

Työaika on 80 tuntia kahden viikon jaksossa, ja työtä tehdään kahdessa vuorossa vuoroviikoin. Palkkaus vähintään AKT:n TES mukaan, ja hyvästä työstä maksetaan myös bonuksia!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.