Täyttö Oy

Pakkaavan jäteautonkuljettaja Turkuun!

JUHUU SINÄ siellä! C-ajokortti, digipiirturikortti ja ammattipätevyys polttelee taskussa? HYVÄ! Hae meille Pakkaavan jäteauton kuljettajaksi! 

Etsimme asiakkaallemme nyt PAKKAAVAA JÄTEAUTON KULJETTAJAA Turun seudulle! Tarjolla on vakituinen paikka huippuporukassa!

 

Työtehtäviisi kuuluu jäteauton kuljettaminen ja jäte- sekä kierrätysastioiden tyhjentäminen omalla nimetyllä reitilläsi. Työtä varten sinulla tulisi olla C-ajokortti, ammattipätevyys ja voimassa oleva digipiirturikortti. Ehdotonta etua tehtävään saat etenkin aiemmasta nostolaitteen käyttökokemuksesta, sekä aiemmasta ajokokemuksesta. Tärkeintä työssä on kuitenkin itseohjautuva, reipas ja huolellinen asenne!

 

Työ on 2-vuorotyötä ja palkkaus tapahtuu AKT:n TES:n sekä sopimuksen mukaan.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*