Täyttö Oy

Palveluesimies

NO NYT on paikka tarjolla, jossa hyödyntää monipuolista osaamista ja kokemusta siivousalalta – jatka lukemista!

Etsimme nyt asiakkaallemme PALVELUESIMIESTÄ Tampereelle siivousalan yritykseen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Palveluesimiehenä työnkuvasi on hyvin monipuolinen, ja tarjoaa sekä haasteita että mahdollisuuksia päivittäin.

 

Työtehtäviisi sisältyy rekrytointia, henkilöstöjohtamista, töiden organisointia, kouluttamista ja perehdytystä, sekä aktiivista yhteydenpitoa niin loppuasiakkaisiin kuin työntekijöihin. Työssäsi pääset tekemään myös yhteydenpidon lomassa lisämyyntiä nykyisille asiakkaille!

 

Valittavalta henkilöltä edellytetään monipuolista ja vankkaa työkokemusta siivous-/kiinteistöpalvelualalta, sekä aiempaa kokemusta työnjohdollisista, tai ohjaajatason työtehtävistä. Tehtävässä etua saat organisointikyvystä, paineensietokyvystä ja järjestelmällisestä työotteesta – positiivista asennetta unohtamatta!

 

Asiakkaamme on pitkät perinteet omaava vakavarainen siivousalan yritys Tampereelta. Työntekijöitä arvostetaan, ja työssä viihtymisestä pidetään huolta. Saat paljon vastuuta, ja niin esihenkilösi kuin muunkin henkilöstön tuen työssäsi onnistumiseen! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Älä siis aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai sähköpostilla! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Ilse Lahdenpohja, puh. 0500 470 754 tai ilse@taytto.fi

Avoin hakemus

Kerro meille millaista työtä haluaisit tehdä

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*