Täyttö Oy

Pintakäsittelijä muottivalmistukseen Hervantaan!

Hei sinä maalari, pintakäsittelijä, tai sellaiseksi haluava! Nyt on todellinen helmi alan työpaikkojen joukossa tarjolla – Lue lisää!

Etsimme PINTAKÄSITTELIJÄÄ asiakasyrityksellemme Tampereen Hervantaan toistaiseksi voimassa olevaan ja vakituiseen työsuhteeseen, ja aloittaa saa vaikka heti!

 

Tässä työssä pääset muottivalmistuksen saloihin, ja tehtävänäsi on viimeistellä, lakata ja maalata valmistuvia muotteja eri teollisuuksien tarpeisiin! Työpaikka sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella Hervannassa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin, eli viikonloput ovat aina vapaita!

 

Voit olla jo valmis alan konkari, tai motivoitunut ja halukas oppimaan kokonaan uuden ammatin. Pääset samoissa tehtävissä vuosia toimineen huippuammattilaisen oppiin ja perehdytykseen, jossa saat rauhassa opetella alan saloihin.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*