Täyttö Oy

Private Kokkeja talvisesonkiin Leville!

Tarjolla loistava tilaisuus vielä kahdelle sosiaaliselle keittiöammattilaiselle PRIVATE KOKKINA talvisesongissa Levillä – Klikkaa ja lue lisää!

Etsimme nyt vielä kahta PRIVATE KOKKIA talvisesonkiin Leville!

 

Työssäsi toimit private kokkina luksusvilloissa Levin alueella. Valmistat á la carte annoksia asiakkaiden edessä niin yksin, kuin yhdessäkin nautittaviksi. Valmistamassasi ruoassa näkyy, tuoksuu ja maistuu aidot Lapin maut, sekä maut ympäri maailmaa! Työ on iltapainotteinen, ja majoitus järjestyy paikan päältä.

 

Odotamme sinulta sosiaalista ja kehittymiskeskeistä asennetta, intohimoa hyvän ruoan valmistukseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Englannin kielen taito on työssä välttämätön, kuten myös hyvä paineensietokyky. Muu kielitaito katsotaan selväksi eduksesi! Toivomme sinulla olevan jo usean vuoden kokemus ammattikeittiössä työskentelystä.

 

Tarjolla on monipuolinen ja erittäin mielenkiintoinen työpaikka ainutlaatuisessa ympäristössä, sekä majoitus paikanpäällä! Pääset osaksi ammattilaisten joukkoa, jossa myös sinun kehittymistäsi tuetaan. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville, painottuen iltoihin. Palkkaus tehtävässä sovitaan osaamisen ja kokemuksen mukaan, palkkatoive huomioiden.

Heräsikö mielenkiintosi? Älä aikaile vaan lähetä hakemus oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat sesongin mukaan, mutta valintoja tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.