Täyttö Oy

Purkutyöntekijä Tampereelle!

Hei sinä, sinä siellä! Pysyykö työkalut kädessä? Hieman jo kokemusta purkutöistä? Jos vastasit kyllä, niin hae meille PURKUTYÖNTEKIJÄKSI!

Etsimme nyt asiakkaallemme PURKUTYÖNTEKIJÄÄ omakoti-, rivi- ja kerrostalokohteisiin Tampereelle!

 

Työssäsi pääset aloittamaan saneerauskohteiden kylpyhuone- ja huoneistoremontteja. Aloitat työt tekemällä suojaustoimenpiteet, kuten suojaseinät ja varmistat pölynhallinnan ennen varsinaisen purkutyön aloittamista. Voit olla jo kokenut konkari purkutöissä, tai vasta aloitteleva ja motivoitunut purkutyöntekijä – me perehdytämme sinut kattavasti työhön!

 

Oman auton käyttömahdollisuudesta on hyötyä, sillä työmaat sijaitsevat Tampereella ja ympäryskunnissa. Töitä tehdään arkisin ma-pe 7-15:30. Voimassa oleva Työturvallisuuskortti on työn edellytys.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*