Täyttö Oy

Purkutyöntekijöitä Tampereelle!

Hei sinä, sinä siellä! Pysyykö työkalut kädessä? Kokemusta purkutöistä? Jos vastasit kyllä, niin hae meille PURKUTYÖNTEKIJÄKSI – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ vaihtuviin kohteisiin Tampereelle ja ympäryskuntiin!

 

Työssäsi pääset aloittamaan saneerauskohteiden kylpyhuone-, keittiö- ja huoneistoremontteja purkutyön touhussa. Aloitat työt tekemällä suojaustoimenpiteet, kuten suojaseinät ja varmistat pölynhallinnan purkutöiden edetessä. Yksin et jää, sillä saat tukea ja apua aina kun tarvitset muilta kokeneilta konkareilta!

 

Toivomme sinulla olevan jo kokemusta purkutöistä, etenkin pölyttömistä puruista ja pölynhallinnasta. Työ edellyttää Työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuudesta on etua tehtävään. Töitä tehdään arkisin pääosin päivätyönä.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.