Täyttö Oy

Putkiasentaja saneerauskohteisiin Tampereelle!

Saneeraustöiden seppiä hakusessa! Etsimme PUTKIASENTAJAA pääasiassa isojen rakennusten vesi- ja viemärisaneerauksiin Tampereelle – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt oma-aloitteista ja tekevällä asenteella varustettua PUTKIASENTAJAA Tampereelle!

 

Työsi sisältää pääasiassa kerrostalojen ja muiden isojen kohteiden linjasaneerauksiin liittyviä töitä Tampereen talousalueella. Töihin sisältyy kohteiden käyttövesi-, viemäri- sekä lämmitysjärjestelmien saneerausta, eli tylsää töissä ei tule olemaan!

 

Toivomme sinulta alan koulutusta ja aiempaa kokemusta putkiasennuksista sekä  työmailla toimimisesta. Voimassa oleva Työturvallisuuskortti on myös työn edellytys. Aiempi kokemus putkihitsauksesta sekä Tulityökortti katsotaan selväksi eduksesi!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.