Täyttö Oy

Putkiasentaja Tampereelle!

Hei sinä kylmäaineluvallinen PUTKIASENTAJA! Nyt auki paikka huippuporukassa lämpöpumppujen ja saneeraustöiden parissa Tampereen seudulla – lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt kokenutta, oma-aloitteista ja alle 3kg kylmäaineluvilla varustettua PUTKIASENTAJAA vakituiseen työhön Tampereen seudulle!

 

Työsi sisältää pääasiassa maa-, vesi- ja ilmalämpöpumppujen asennuksia, sekä erilaisia putki- ja viemärisaneeraustöitä niin omakotitaloissa, kuin taloyhtiöissäkin monipuolisesti Tampereen talousalueella. Käyttöösi saat hyvin varustellun työauton työkaluineen, sekä jatkuvaa tukea työssäsi onnistumiseen!

 

Työ edellyttää alan koulutusta, aiempaa kokemusta LVI-asentajan töistä, B-ajokorttia sekä alle 3kg kylmäainelupia. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on myös työn edellytys. Aiempi kokemus lämpöpumppujen asennuksista on myös selvästi eduksesi!

 

Palkkaus tehtävässä kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota suoraan Samiin yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.