Täyttö Oy

Putkiasentaja Tampereelle!

Hei PUTKIASENTAJA! Nyt olisi paikka vakavaraisessa ja monipuolisessa talotekniikka-alan yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään huolta – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt osaavaa, oma-aloitteista ja positiivisella asenteella varustettua PUTKIASENTAJAA Tampereen seudulle!

 

Työsi sisältää pääasiassa uudisrakennusten ja saneerauskohteiden putki-, vesijohto- ja viemäriasennuksia Pirkanmaan alueella. Työmaat sijaitsevat suurimmalta osin Tampereella ja ympäryskunnissa. Itse töitä ja asennuksia tehdään pitkälti yksin sekä työparin kanssa, ja kohteet ovat usein kerrostaloja sekä muita suurikokoisia rakennuksia.

 

Toivomme sinulta alan koulutusta, aiempaa kokemusta LVI-asentajan töistä sekä kokemusta työmailla toimimisesta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on myös työn edellytys. Aiempi kokemus putkihitsauksesta sekä Tulityökortti katsotaan selväksi eduksesi!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! 

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Sampsaan yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, sampsa@taytto.fi tai puh. 050 377 9899.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*