Täyttö Oy

Putkiasentaja teollisuuskohteeseen Tampereelle!

HEI sinä PUTKARI siellä! Nyt avoinna paikka teollisuuskohteen huollossa ja ylläpidossa putkiasentajana omatoimiselle ammattilaiselle – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme PUTKIASENTAJAA teollisuuskohteeseen Tampereelle!

 

Työ sisältää putkitöitä hyvin monipuolisesti, aina runkoputkien vaihdosta yksittäisten hanojen ja suihkujen vaihtoon. Työ on pääasiassa yhden ja saman teollisuuskohteen huoltoa ja ylläpitoa putkiasennuksiin liittyen. Töitä tehdään itsenäisesti sekä oma-aloitteisesti, ja olet pitkälti itse vastuussa töiden aikataulutuksesta.

 

Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, aiempaa kokemusta LVI-asennuksista, sekä soveltuvaa koulutustaustaa ja iloista asennetta! Työturvallisuuskortti on välttämätön työhön, ja hitsaustaito on selväksi eduksesi muttei välttämätöntä. Työaika on säännöllinen ma-pe 7-15.30.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*