Täyttö Oy

Putkiasentajia saneerauskohteisiin Tampereelle!

Hei PUTKIASENTAJA! Nyt olisi vakituinen työpaikka tarjolla jo kokemusta kartuttaneelle putkiasentajalle märkätilasaneerausten parissa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt osaavaa, oma-aloitteista ja positiivisella asenteella varustettua PUTKIASENTAJAA Tampereen seudulle!

 

Työsi sisältää pääasiassa  märkätilasaneerauskohteiden putki-, vesijohto- ja viemäriasennuksia Pirkanmaan alueella. Kromikuparin taivuttaminen ja kannakointi tulisi olla jo tuttua sinulle. Työkohteet sijaitsevat suurimmalta osin Tampereella ja ympäryskunnissa. Töitä ja asennuksia tehdään niin yksin, kuin eri ammattilaisista koostuvan tiimin kanssa. Työsi tekemiseen saat oman työauton, jolla kulkea työmaalta toiselle!

 

Toivomme sinulta alan koulutusta, aiempaa kokemusta LVI-asentajan töistä sekä kokemusta työmailla toimimisesta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on myös työn edellytys. 

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! 

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Teemuun yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*