Täyttö Oy

Putkihitsaaja Lempäälään!

HEI! Pysyykö hitsi kädessä ja onnistuuko sauman teko? Tarjolla huippupaikka TIG- ja puikkohitsauksen parissa Lempäälässä päivätyössä – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt ammattitaitoista TIG- JA PUIKKOHITSAAJAA Lempäälään!

 

Työssäsi teet pääasiassa rakenne-, kokoonpano- ja korjaushitsauksia erikokoisiin putkiin ja rakenteisiin. Pääasiassa sauman juuri tehdään TIG:llä ja pinta puikolla. Materiaalina toimii pääasiassa musta rauta, mutta kokemuksen mukaan erilaiset rosterit ja muut teräkset myös! Työtä tehdään päivätyönä ma-pe, eli viikonloput ja illat aina vapaita!

 

Työ edellyttää kokemusta TIG- ja puikkohitsauksesta, kuvienlukutaitoa sekä oma-aloitteista asennetta. Välttämätöntä ei ole, mutta selvää etua tehtävään saat voimassaolevista luokista. Palkkaus tehtävässä täysin sopimuksen ja kokemuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita vaikka suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.