Täyttö Oy

Pyöräkoneenkuljettaja

Hei PYÖRÄKONEEN KULJETTAJA! Meillä on tarjolla mielenkiintoinen työpaikka mahdollisesti juuri sinulle!

Etsimme asiakkaallemme nyt PYÖRÄKONEEN KULJETTAJAA ulko- ja piha-alueiden hoitoon! Työt kestävät yli talven, ja hyvälle työntekijälle on luvassa hommia myös talven jälkeen.

 

Asiakkaallamme on uusia pyöräkoneita 5-13t kokoluokassa, joiden puikkoihin pääset. Työtehtäviisi kuuluu lumen kuormausta ja aurausta piha-alueilla ja kaupungissa, teiden sekä kulkureittien aurausta ja hiekoitusta, talvikunnossapitoa ja liukkaudenpoistoa sekä katujen harjauksia. Työajat voivat vaihdella kelin mukaan, mutta työt ovat pääsääntöisesti aamuvuoroa ja kokoaikaista työtä.

 

Toivomme, että sinulle olisi kertynyt kokemusta vastaavasta työstä jo muutaman vuoden ajan ja pyöräkone on tuttu laite, sekä sinulta tulisi löytyä työturvallisuuskortti. Tärkeintä tehtävässä on kuitenkin huolellisuus, tarkkuus ja innokas ote työhön!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi www.taytto.fi

Avoin hakemus

Kerro meille millaista työtä haluaisit tehdä

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*