Täyttö Oy

Rakennusautomaatioasentajia Pirkkalaan!

Rakennusautomaatiosta kiinnostuneet HOI! Nyt tarjolla paikkoja kiinteistöautomaation parissa niin asennuksissa kuin keskusvalmistuksessa – Lue lisää!

Asiakkaamme etsii nyt RAKENNUSAUTOMAATIOASENTAJIA kiinteistö- ja teollisuusautomaation pariin Tampereen kupeeseen. Työssäsi voit olla joko keskusvalmistuksen puolella, asennuksissa asiakaskohteissa tai vaikka molemmissa niin halutessasi!

 

Toivomme sinulta sähkö- ja automaatioalan koulutusta sekä voimassa olevaa Työturvallisuus- ja Sähkötyöturvallisuuskorttia. Voit olla jo kaiken kokenut konkari tai vasta urasi alussa – me haluamme kuulla juuri sinusta! Työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tule osaksi tukevaa ja opastavaa porukkaa, jossa pääset myös kehittämään ja tuomaan omaa ammattitaitoasi esille!

Palkkaus tehtävässä kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soittele suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, sami@taytto.fi tai puh. 050 336 5005.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.