Täyttö Oy

Rakennus- ja loppusiivoojia

Hei SINÄ! Oletko maalaisjärjen omaava ja motivoitunut uuden oppimiseen? Oletko reipas ja oma-aloitteinen? Jos vastasit kyllä, hae meille RAKENNUS-/LOPPUSIIVOOJAKSI!

 

Etsimme nyt asiakkaallemme RAKENNUS- ja LOPPUSIIVOOJIA työkohteisiin Tampereelle. Asiakkaamme on luotettu ja hyvä maineinen yritys Tampereen seudulla.

Millainen on meidän etsimä työntekijä, ja mitä hän tekee?

Työtehtäväsi ovat hyvin monipuolisia, eikä tylsää ehdi töissä tulemaan. Työhösi kuuluu niin rakennusvaiheen aikaista raivausta ja siivousta, kuin myös loppusiivous rakennusvaiheen valmistuttua. Olet avainasemassa varmistamassa työmaan turvallisuutta ja työmukavuutta.

 

Mikään konkari sinun ei tarvitse välttämättä olla, sillä me koulutamme sinut työtehtäviin ja -välineisiin! Etua tehtävään saat toki aiemmasta kokemuksesta rakennus- ja loppusiivouksista, mutta tärkeintä on kuitenkin innokas asenne työtä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto ja suomen kielen taito on tehtävässä välttämätöntä. Huomioithan myös, että työtä tehdään lattiasta kattoon, joskus siis myös korkeissa paikoissa. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, rohkeaa työhön tarttumista ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Aloituspalkkaus tehtävässä on 11,57 €/h.

Hae pikaisesti tehtävään oheisesta linkistä, niin me olemme sinuun yhteydessä! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi.

Rakennusalan hakemus

Rakennusmiehet, kirvesmiehet yms.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*