Täyttö Oy

Raskaan kaluston Asentaja-Hitsaaja Virroille!

Hei SINÄ! Pysyykö työkalut käsissä ja onnistuuko MIG-hitsillä sauman tekeminen? HYVÄ! Etsimme Hitsaajaa ja raskaan kaluston asentajaa Virroille – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme Virroille HITSAAJAA JA RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA vakituiseen työhön!

 

Tehtävässä valmistat erilaisia laadukkaita raskaan kaluston päällirakenteita, perävaunuja ja muita teräsrakenteita alusta loppuun. Työnkuva sisältää niin MIG-hitsausta, kuin myös kokoonpanotöitä ja osavalmistusta, sekä kokemuksesi mukaan myös johdotusta ja valojen ynnä muiden lisälaitteiden kytkentää. Työtä tehdään päivävuorossa ma-pe.

 

Toivomme sinulta kokemusta ja koulutustaustaa metallialalta tai raskaan kaluston parista, aiempaa hitsauskokemusta sekä oma-aloitteista asennetta. Eduksesi katsotaan aiempi kokemus sähkö- tai hydrauliikkalaitteiden parissa työskentelystä. Voit olla jo kokenut konkari tai vasta urasi alussa – me perehdytämme sinut kattavasti työhön!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.