Täyttö Oy

Raskaan kaluston asentaja Pirkkalaan!

OHOI! Tarjolla huippupesti raskaankaluston huolto- ja korjaustöiden parissa RASKAAN KALUSTON ASENTAJANA Pirkkalassa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme Pirkkalaan RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työssäsi teet huoltoja, vikadiagnosointia, korjauksia ja lisälaiteasennuksia raskaaseen autokalustoon pienistä kuorma-autoista aina HCT-yhdistelmiin ja rekan nuppeihin asti! Työssä käytössäsi on modernit laitteet ja työkalut, sekä viimeisen päälle työtilat hyvin kulkuyhteyksien varrella Pirkkalassa. Työ on päivätyötä ma-pe.

 

Toivomme sinulta koulutuksen ja työkokemuksen kautta hankittua osaamista ja ymmärrystä raskaan kaluston huolloista ja korjaustöistä. Etua tehtävään saat kokemuksestasi hydrauliikan ja autosähköjen parissa, mutta tärkeintä on motivoitunut ja reipas asenne työtä kohtaan!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.