Täyttö Oy

Raskaan kaluston asentaja Tampereelle!

Hei raskaan kaluston expertit! Tarjolla paikka raskaiden koneiden korjaus-, huolto- ja varustelutöissä Tampereen kupeessa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA Tampereen seudulle!

 

Työssäsi pääset käsiksi niin kuorma-autoihin, kaivinkoneisiin kuin muihinkin raskaisiin ajoneuvoihin ja maanriistokoneisiin. Työ on hyvin monipuolista, ja sisältää niin korjauksia, huoltoja kuin varustelutöitäkin. Töitä tehdään pääasiassa päivätyönä ma-pe.

 

Toivomme sinulta kokemusta raskaiden ajoneuvojen tai maansiirtokoneiden huolloista ja korjauksista, sekä tarkkuutta ja itseohjautuvuutta työssäsi. Hitsaustaito ja sähköosaaminen katsotaan myös eduksesi. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan.

Kiinnostuitko? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.