Täyttö Oy

Raskaan kaluston pesijä Pirkkalaan!

Hei sinä työssäsi tarkka ja fyysistä työtä pelkäämätön sankari! Nyt tarjolla paikka Raskaan kaluston pesijänä Pirkkalassa vakituisessa työsuhteessa!

Etsimme asiakkaallemme RASKAAN KALUSTON PESIJÄÄ Pirkkalaan vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työssäsi peset, puunaat ja fixaat asiakkaiden raskasta kuljetuskalustoa edustuskuntoon. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin klo 6-22 välillä. Työ on fyysistä ja ajoittain raskastakin, joten hyvä fyysinen kunto on työn tekemisen edellytys.

 

Toivomme sinulta oma-aloitteista, reipasta ja työhön tarttuvaa otetta – asiakaspalvelutaitoja unohtamatta! B-ajokortti on välttämätön, ja C- tai CE-kortti suuresti eduksesi! Aiempi kokemus autojen pesemisestä tai fixaamisesta katsotaan myös eduksesi, mutta saat joka tapauksessa kattavan perehdytyksen työhön!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Heräsikö mielenkiintosi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*