Täyttö Oy

Raskaankaluston Kokoonpanoasentaja Pirkkalaan!

HUHUU raskaankaluston pariin perehtyneet! Tarjolla huippupesti raskaankaluston sekä lisälaitteiden parissa KOKOONPANOASENTAJANA Pirkkalassa – Lue lisää!

Työssäsi raskaankaluston KOKOONPANOASENTAJANA pääset toimimaan raskaankaluston nostolaitteiden parissa hyvin monipuolisesti.

 

Työtehtäviisi kuuluu niin nostolaitteiden ensiasennuksia, huoltoja ja korjauksia, sekä muita raskaankaluston huoltoon liittyviä töitä. Töitä tehdään päivätyönä uusissa toimitiloissa Pirkkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, sekä tottakai huumorintajuisessa ja tekevässä tiimissä!

 

Voit olla jo kokenut raskaankaluston ammattilainen tai vasta urasi alkutaipaleella oleva innokas tekijä, sillä saat hyvän perehdytyksen tehtävään, sekä kokeneemmilta konkareilta vinkkejä ja opastusta työssä suoriutumiseen! Työ on monipuolista, haastavaa ja työpäivät harvoin toistavat itseään. Pääset osaksi yhteisöllistä ja motivoivaa ammattilaisten tiimiä.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*