Täyttö Oy

Raskaankaluston moottoriasentaja

Hei sinä, joka olet ollut tekemisissä raskaankaluston moottoriasennuksien ja kokoonpanon parissa – haluamme kuulla juuri SINUSTA!

Nyt on tarjolla töitä mahtavassa työporukassa osaavalle RASKAANKALUSTON MOOTTORIASENTAJALLE!

 

Aikaisempi kokemus kuorma-autojen, maansiirtokaluston tai muiden suurten dieselmoottorien koneenasennus- tai korjaustöistä katsotaan suureksi eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin asenne ja halu kehittyä! Toivomme myös englannin kielen osaamista sen verran, että huolto-ohjeiden ja -ohjelmien käyttö sujuu.

 

Töitä tulisit tekemään juuri avatuissa hienoissa toimitiloissa Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Töitä tehdään päivävuorossa. Jos kiinnostuit, niin soita Teemulle 050 3778557 tai laita hakemusta niin keskustellaan töistä lisää, sillä avoimet paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Ammattilaiselle meillä maksetaan ammattilaisen palkkaa, joten laitathan palkkatoiveesi hakemukseen.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

 

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Teemuun yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi www.taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*