Täyttö Oy

Raskaan kaluston Rengasasentaja Espooseen!

Nyt mahtava paikka auki RASKAAN KALUSTON RENGASASENTAJALLE Espoossa – lue lisää!

Työssäsi hoidat raskaan kalustopuolen asiakkaiden rengasongelmiin ratkaisuja. Teet niin renkaiden korjauksia ja paikkauksia, kuin myös uusien renkaiden vaihtoja rekkoihin ja kuorma-autoihin.

 

Sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta rengastöistä, ja suuri etu on jos kokemusta omaat aiemmin raskaan autokaluston parista.

 

Työ vaatii ripeyttä ja oma-aloitteisuutta – tarkkuutta unohtamatta! Työturvallisuuskortti on edellytys työhön. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työsuhde on vakituinen.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kivioja, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*