Täyttö Oy

Raskaankalustonasentaja Vantaalle

Hei raskaankalustonasentaja! Tule meille töihin!

Asiakkaamme etsii joukkoonsa yhtä motivoitunutta RASKAANKALUSTONASENTAJAA vakituiseen työhön!

 

Tarjolla on paikka raskaankaluston ja niiden päällirakenteisiin kiinnitettyjen nostolaitteiden parissa, niin asennuksissa kuin myös huolloissa. Työssäsi toimit kuorma-autoihin asennettavien nostolaitteiden kanssa ja olet monitoimimies, jolla on hanskassa hydrauliikka, pienet sähkötyöt sekä mekaaninen asennus.


Pärjäät tässä työssä hyvin, jos sinulle on kertynyt kokemusta monipuolisista autoasentajan töistä, tai raskaankalustonasentajan työtehtävistä. Töitä tehdään Vantaalla upouusissa ja vasta valmistuvissa toimitiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella!


Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus sopimuksen mukaan. Ammattilaiselle maksamme aina kuitenkin ammattilaisen palkkaa, eli kerrothan myös palkkatoiveesi!

 

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Teemuun yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi www.taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*