Täyttö Oy

Raskaankalustonasentaja

Hei raskaankalustonasentaja! Tule meille töihin!

Asiakkaamme etsii joukkoonsa yhtä motivoitunutta RASKAANKALUSTONASENTAJAA vakituiseen työhön!


Tarjolla on paikka raskaankaluston nostolaitteiden parissa asennuksissa sekä huollossa. Työssäsi toimit kuorma-autoihin asennettavien nostolaitteiden kanssa ja olet monitoimimies, jolla on hanskassa hydrauliikka, pienet sähkötyöt sekä mekaaninen asennus.

 

Pärjäät tässä työssä hyvin, jos sinulle on kertynyt kokemusta monipuolisista autoasentajan töistä, tai raskaankalustonasentajan työtehtävistä. Työt sijaitsevassa Pirkkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, ja töitä tehdään moderneissa ja uusissa toimitiloissa.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus sopimuksen ja osaamisen mukaan, eli kerrothan myös palkkatoiveesi!

 

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Teemuun yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi www.taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*