Täyttö Oy

Raskaskonehuoltaja Jyväskylään!

HEI! Nyt on raskaasta työkalustosta kiinnostuneelle timanttinen mahdollisuus! Etsimme RASKASKONEHUOLTAJAA Jyväskylään – Lue lisää!

Etsimme nyt innokasta RASKASKONEHUOLTAJAA Jyväskylään osaksi loistotiimiä!

 

Työssäsi pääset tekemään hyvin monipuolisesti erilaisia huoltoja ja korjauksia raskaisiin työkoneisiin, kuten kiinteistötraktoreihin, trukkeihin, nostolaitteisiin, kaivinkoneisiin, pyöräkoneisiin ja maatalouskoneisiin. Huoltoja tehdään niin pääpaikalla Jyväskylässä kuin myös asiakaskohteissa Keski-Suomessa, mutta Finnairin tyyliin pääset aina illaksi kotiin! Työssä pääset vaikuttamaan korjattaviin kohteisiin myös oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan, ja työaika sijoittuu pääosin ma-pe 7-16 välille.

 

Toivomme sinulta jonkin verran aiempaa tietämystä jostakin laitetyypistä joko kokemuksen tai koulutuksen kautta. Eduksesi luetaan perusymmärrys hydrauliikasta, ajoneuvosähköistä ja jonkinlainen hitsaustaito MIG:llä. Expertti kaikessa ei tarvitse olla, me opetamme kaiken tarvittavan!

 

Etsimme sitoutuvaa ja motivoitunutta tekijää huippuporukkaan! Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Heräsikö kiinnostus? Jos vastasit kyllä, lähetä hakemus pikaisesti oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.