Täyttö Oy

Ravintolakokki Kangasalle!

Hei maukkaiden ruokien taitaja! Haussa jo kokemusta ja näkemystä omaava RAVINTOLAKOKKI vakituiseen työhön Kangasalle – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme RAVINTOLAKOKKIA vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön Kangasalle!

 

Täällä työhösi kuuluu laadukkaista raaka-aineista ruokien taikominen niin annoslounaille kuin iltatarjoiluunkin! Kaikki tehdään itse alusta asti, myös keitot ja kastikkeet. Pääset antamaan vahvasti oman näkemyksesi, ja vaikuttamaan niin ruokalistoihin kuin käytettäviin raaka-aineisiinkin! Työajat painottuvat aamuvuoroihin, mutta sisältävät myös ilta- ja viikonlopputyöskentelyä.

 

Työ edellyttää vahvaa kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä, sekä innovatiivista ja itseohjautuvaa asennetta työssä. Hygieniapassi tulee löytyä, sekä myös aimo annos tiimityöskentelytaitoja! Täällä pääset iloiseen ja huumorintajuiseen työyhteisöön, jossa sinun mielipidettäsi ja panostasi arvostetaan, sekä kehittymistäsi tuetaan!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta ravintola on suljettuna 4.-18.9. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.