Täyttö Oy

Remontoija Tampereelle!

HEI sinä timpuri tai rakennusalan maailmanmestari! Nyt on tarjolla paikka huoneistoremonttien keihään kärjessä Pirkanmaalla – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme REMONTOIJAA kaikenlaisten huoneistoremonttien ja saneeraustöiden pariin Tampereelle ja ympäryskuntiin! Tarjolla on vakituinen työsuhde, ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

 

Työssäsi pääset tekemään erilaisia huoneistoremontteja, terasseja, uudiskohteita ja huoneistojen peruskorjauksia pääasiassa yksityisasiakkaille. Tässä työssä toteutat asiakkaiden toiveiden mukaisia remontteja, aivan yhden huoneen remontoinnista kokonaisvaltaiseen peruskorjaukseen ja asuntoremonttiin asti! Pääset myös osaksi uudiskohteiden valmistamista viimeistelytöiden kautta. Työt sijaitsevat Tampereella ja ympäryskunnissa.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Toivomme myös, että sinulla on kokemusta rakennusalan töistä, erilaisista huoneistoremonteista, sekä märkätilasaneerauksista – laatoituskokemusta ei kuitenkaan vaadita, mutta katsotaan toki eduksesi! Palkkaus tehtävässä on kokemuksen ja sopimuksen mukaan, eli ammattilaiselle ammattilaisen palkka!

Hae pikaisesti tehtävään oheisesta linkistä, tai soita suoraan Teemulle 050 377 8557! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi.

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*