Täyttö Oy

Rengasasentajia Rengassesonkiin Nastolaan!

OHOI! Pulttipyssy, rengasavain, lukkopultti… kuulostaako tutulta? Jos kyllä, niin hae meille RENGASASENTAJAKSI Nastolaan – Lue lisää!

Nyt mahtava paikka auki rengassesonkiin RENGASASENTAJILLE Nastolaan – lue lisää!

 

Työssäsi teet asiakkaiden henkilöautoihin renkaiden kausivaihtoja, renkaiden pesuja ja varastointia. Autoalan koulutus tai aiempi kokemus rengastöistä on iso etu tehtävään, mutta saat toki hyvän perehdytyksen myös!

 

Työ vaatii ripeyttä ja oma-aloitteisuutta – tarkkuutta unohtamatta! Työt alkavat arviolta lokakuun aikana, ja kestävät keleistä sekä sesongista riippuen 5-10 viikkoa. 

 

Me tarjoamme sinulle vähintään rengasalan TES:n mukaisen palkan, kivan työporukan sekä mahdollisuuden työllistyä sesongin jälkeenkin!

 

Pssst! Meillä muuten palkan saa sesonkityöntekijät JOKA VIIKKO! Palkkaus sopimuksen mukaan, sekä meillä myös jokaisella työntekijällä mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään!

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.