Täyttö Oy

Rengasasentajia sesonkiin Espooseen!

OHOI! Hieman jo kokemusta ja kosketusta renkaidenvaihtoon? Jos kyllä, niin hae meille RENGASASENTAJAKSI Espooseen – Lue lisää!

Nyt paikkoja auki kevään rengassesonkiin RENGASASENTAJILLE Espooseen!

 

Työssäsi teet asiakkaiden henkilöautoihin renkaiden kausivaihtoja ripeässä tahdissa osana huumorintajuista työporukkaa. Autoalan koulutus tai aiempi kokemus rengastöistä on iso etu tehtävään, mutta saat työhön myös kattavan perehdytyksen!

 

Työ vaatii ripeyttä, hyvää kuntoa ja oma-aloitteisuutta – tarkkuutta unohtamatta! Työt alkavat arviolta maalis-huhtikuun aikana, ja kestävät keleistä sekä sesongista riippuen 5-15 viikkoa. Hyvälle tekijälle mahdollisuus vakinaistua töihin sesongin jälkeen!

 

Pssst! Meillä muuten palkan saa sesonkityöntekijät JOKA VIIKKO! Palkkaus sopimuksen mukaan, sekä meillä myös jokaisella työntekijällä mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko näistä hommista? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Valintoja tehdään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.