Täyttö Oy

Rengaskäsittelijä sesonkiin Espoon Hannukseen!

HEI! Omaatko tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta? Jos kyllä, niin hae meille RENGASKÄSITTELIJÄKSI sesonkiin Espoon Hannukseen – Lue lisää!

Nyt paikkoja auki syksyn rengassesonkiin kahdelle RENGASKÄSITTELIJÄLLE Espoon Hannuksessa!

 

Työssäsi kirjaat ylös rengasvarastoon menevät rengassarjat, asetat renkaat pesukoneeseen ja kuljetat valmiit sarjat rengasvarastolle hyllytettäviksi. Työ on tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä vaativaa, sekä osin fyysistä – hyvä fyysinen kunto ja tarkka työote ovat siis eduksesi!

 

Työ vaatii ripeyttä ja oma-aloitteisuutta – tarkkuutta unohtamatta! Et kuitenkaan tarvitse aiempaa kokemusta, sillä me perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti! Työt alkavat arviolta lokakuun alkupuolella, ja kestävät keleistä sekä sesongista riippuen 5-15 viikkoa. Työtä tehdään arkisin 8-16.

 

Pssst! Meillä muuten palkan saa sesonkityöntekijät JOKA VIIKKO! Palkkaus sopimuksen mukaan, sekä meillä myös jokaisella työntekijällä mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään! 

Kiinnostuitko näistä hommista? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.